Våra kunder

Möt en av våra kunder

Vi har idag förmånen att arbeta med några av marknadens mest väletablerade verksamheter inom Sveriges livsmedelsindustri. Här kan du bekanta dig med en av dem.

Eskilstuna Kebabfabrik

Sedan kebaben gjorde entré i Sverige på 1980- talet, har det varit en uppskattad och hyllad favorit bland många. Det malda nötköttet som antingen handknådas eller maskinpressas till en kebabstock, grillas och skivas på plats hos alla de tusentals kebab-restauranger som finns i nästan varje svensk stads gathörn. Och den bästa råvaran kommer från Eskilstuna. Här i Eskilstuna Kebabfabrik produceras och levereras varje dag förstklassiga kebabstockar
– kryddade med en egentillverkad och förstås topphemlig kryddblandning – till restauranger i hela Mellansverige.

Rekal har involverat oss i sin produktutveckling – den öppenheten och det arbetssättet tilltalar mig

Kadir Kaymaz Kebabmästare